AUKTORISERAD REVISOR!

JA! I fredags kom det underbara beskedet att jag klarat provet för att bli auktoriserad revisor; Revisorsexamen. Det går knappt att beskriva med ord hur lycklig och stolt jag blev över detta besked:

20130707-172616.jpg

Provet arrangeras av statliga Revisorsnämnden och skrevs under två vardagar i Stockholm under hög anspänning och väldig nervositet. Förkunskapskraven är digra och omfattar bl.a. ca 4 års högskolestudier samt ca 4-5 års arbetslivserfarenhet med revisorsarbete. Något förenklat, kan man alltså säga att jag förberett mig för det här under hela mitt vuxna liv. Endast 48% av de 180 som skrev klarade provet, och jag var en av dem!

Det var därför med stor lättnad, men även med en enorm framtidslust jag mottog beskedet. Nu kan JAG vara den som skriver under Er eller Er kontakts revisionsberättelse då jag nu får den skyddade titeln såsom jag omnämnt dem tidigare.

Har du någon i ditt kontaktnät som söker en ny revisor, eller vill ha någon att vädra tankar kring sin nuvarande revisor med, vill jag gärna få möjligheten att träffa den personen. Mina kontaktuppgifter hittar du på Baker Tillys hemsida eller via länkarna på denna sidan.

Jag skulle vara oerhört tacksam (och hjälpsam…) om Du hjälper mig att komma igång på ett så bra sätt som möjligt. Jag kan lova att anstränga mig mitt yttersta för att Du eller Din kontakt ska få den bästa tänkbara service’n och kvaliteten i sin revision, redovisning eller rådgivning (skatter, omstruktureringar, affärssystem m.m.).

Tack för din tid och hoppas att du redan tänkt på åtminstone någon i ditt nätverk som du kan rekommendera mig för. Om inte så kan du hjälpa mig genom att dela detta inlägget till dina kontakter på t.ex. Facebook och skriva något snällt om mig. Stort tack på förhand för din hjälp!

Önskar dig en kanonsommar till vi hörs!

Med vänliga hälsningar,
Auktoriserade revisorn Kim Lavin 🙂