Blogg100 #blogg100

Det finns en företeelse på nätet som heter Blogg100 (se mer här). Detta är mer en utmaning än vilken företeelse som helst. Och utmaningar gillar jag. Det går ut på att man från och med den 1 mars (eller senare, som i mitt fall idag 4 mars, vilket är OK) ska publicera blogginlägg 100 dagar i rad.

WTF?! (What the F…)

Jo, så tänkte jag också. Varför skulle någon vilja läsa så många inlägg? Går det överhuvudtaget att skriva så många inlägg om revision, redovisning etc? Vem hinner med det? Det var flera frågor av denna typ som dök upp, och jag ska väl ärligt säga att jag inte besvarat dem fullt ut ännu. Men jag gillar utmaningar 🙂

Sen slog det mig att det kanske inte var en så dum idé ändå. Det var när jag räknade antalet tjänster som jag skrivit om på sidan Tjänster, strax över 50 stycken, som jag tänkte att det kunde vara kul att beskriva var och en av dem lite mer ingående. Bara där har jag ju halva utmaningen klar! Det finns dessutom många fler tjänster jag utför som inte är med på listan, och som säkert kommer att dyka upp efter hand.

Mina inlägg kanske inte blir fullt så ingående, och – för vissa – hemskt tråkiga, som de brukar bli. Men några rader om varje arbetsmoment ska jag kunna mäkta med. Jag behöver ju inte heller skriva ett inlägg varje dag, utan bara publicera dem – så en strukturerad person som undertecknad ska nog kunna få till det trots småbarnsliv, arbete och allt annat som ska hinnas med i vardagen.

Nu kör vi! (schlagerklyscha). Detta var nummer 1 av #blogg100.

 

Blogg100

Blogg100