Revisorshumor – Den nya Revisorsglassen

De som känner mig vet att jag kan ha ett helt makalöst sinne för humor. Samma personer vet tyvärr också att vid en stor majoritet av mina försök så klassas skämten som ”revisorshumor”. Ni vet den där nivån som kommer en bra bit nedanför ”ordvitsar” och ”Göteborgare” på skalan. Alla kommer inte undan med detta, men jag gör eftersom jag jobbar som revisor!

Jag kommer därför här att göra en helt egen kategori av inlägg med crème de la crème av mina värsta försök att vara rolig. Dessa kommer vara kategoriserade som just ”Revisorshumor” för att det ska vara lätt att sortera ut enbart dessa och läsa vid tillfällen då man har dåligt självförtroende kring sin egen humor och behöver en ego-boost.

Så då kör vi!

– Har du smakat den nya Revisorsglassen?

– Ja, men jag tyckte inte om att den ISA i tänderna.