Ursäkta röran – Jag bygger om!

I veckan som gick fick jag mail från Google om att min sida kommer att ”straffas” i deras sökmotor eftersom den inte är tillräckligt anpassad för mobila enheter. Detta mail kom bara timmar efter att jag avböjt en offert avseende en ombyggnad av sidan för just detta ändamål, vilket blev en tydlig pik om att det var dags!

Idag har jag därför, med mössan i handen, försökt göra en övergång till en mer s.k. ”responsiv” design. Jag är väldigt nöjd med hur smärtfritt det gick (WordPress är bra!), men jag inser att det finns utrymme för en hel del förbättringar för att få sidan mer användarvänlig.

Vad tycker ni?!

Klicka gärna runt lite och meddela mig era synpunkter. Era kommentarer är viktiga för att jag ska kunna göra sidan bättre för alla som hittar hit (ca 50-100 unika besök per dag).

Saker jag t.ex. håller på att jobba med just nu:

  • Den nya sidan ”Om mig”.
  • Enkelhet i att ta kontakt med mig direkt från förstasidan.
  • Att göra det enkelt att se vilka som är de populäraste inläggen.
  • Ett sätt att visa mitt ansikte på ett enhetligt och stilrent sätt (kommentarer om detta är öppet mål…)
  • Bättre koppling till mina sociala medier.
  • Få en enhetlig stil mellan webb- och mobilsurf.
  • Höja mitt betyg i Googles mobilvänlighetstest.
  • Möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev.

Det finns säkert ytterligare 100 punkter jag kan lägga till denna lista, och säkert en del jag kommer prioritera mer/mindre. Vad är viktigast för dig?

Tack för ert tålamod under ombyggnationen 🙂

Ombyggnation