Om mig / Kontakt

Jag som skriver här heter Kim Lavin och jag är en glad och nyfiken Auktoriserad revisor med ett närmast ohälsosamt intresse för IT, ekonomi, sport och musik.

Jag har arbetat som revisor i Helsingborg sedan 2006 då mina studier (civilekonom Handelshögskolan Göteborg) slutfördes. År 2013 avlade jag Revisorsexamen och fick titeln Auktoriserad Revisor. Samma år blev jag delägare i vår revisionsbyrå, där jag sedan 2008 också är IT-ansvarig. Mer om Baker Tilly Helsingborg och våra tjänster får du om du klickar på loggan nedan:

Baker tilly Helsingborg

Om mitt arbete

Mitt arbete är mycket varierande och består till stor del av rådgivning som inte är lagstadgad revision (se mer under Tjänster). Detta ser jag positivt på då jag framförallt brinner för att hjälpa driftiga entreprenörer att få den bästa möjliga grunden att utveckla sina idéer och göra dem mer lönsamma. De bolag jag idag arbetar med är främst aktiebolag. De omsätter allt från 1 Mkr till 1 Mdkr, men genomsnittskunden skulle jag säga är ett aktiebolag som omsätter 15-20 Mkr med 5-10 anställda.

Denna variation ger mig erfarenheten att besvara de flesta frågor som kan tänkas dyka upp i små och medelstora företag. Om du har några funderingar kring ditt företag eller annat så hör av dig så bjuder jag på en lunch!

Mina kontaktuppgifter

Du finner mina kontaktuppgifter via länkarna allra längst ned på sidan och ett sammandrag här:

Mail: kim.lavin@bakertilly.se
Mobil: 0722-054869
Digitalt visitkort: http://www.KimLavin.se

Postadress:
Baker Tilly Helsingborg KB
Att: Kim Lavin
Kanongatan 155
254 67 Helsingborg